En bok om entreprenörskap

En bok om entreprenörskap - Björn Bjerke | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Bjerke
DIMENSIONERA
6,28 MB
FILNAMN
En bok om entreprenörskap.pdf
ISBN
1488616024944

BESKRIVNING

Entreprenörskap är i sanning ett populärt ämne idag. Många talar om att denna aktivitet kan göra utvecklingen av vårt samhälle hållbar och garantera att vi får behålla vår välfärd. Men det finns en oerhörd mängd olika uppfattningar om vad ämnet innehåller och vad det innebär, och dessa uppfattningar och innebörder är inte alltid förenliga med varandra.Boken ger ett modernt perspektiv på det som är väsentligt att kunna om entreprenörskap. Bland annat diskuteras ämnetshistoria, vårt moderna entreprenöriella samhälle, lokal utveckling av närsamhällen, entreprenörskap i olika nationella kulturer samt kvinnor som entreprenörer. I boken diskuteras också den teoretiska utvecklingen på området såsom en smal och en bred syn på entreprenörskap, rationella och naturliga företagsstarter samt entreprenörskap i ekonomiska utrymmen och på sociala platser. I slutet av varje kapitel finns det ett antal tänkvärda frågor och uppgifter samt ett praktikfall, som är användbara vid självstudier eller vid undervisning i ämnet. Det finns också material tillgängligt online som stöd för detta ändamål.Boken är främst tänkt som en lärobok vid universitet och högskola, på grundutbildnings- eller magisternivå.

Det är utmanande och motiverande att hålla liv i visionen som en målbild och påminnelse om ens anledningar till det man gör. Stråhattar och batterier - en bok om kvinnors entreprenörskap då och nu. av Ulrika Beck-Friis.

Men det finns en o... Boken ger en heltäckande förklaring på hur organisationer fungerar. Den grundar sig på decennier av forskning från de bästa handelshögskolorna.

RELATERADE BÖKOR