Effektivt projektarbete : handbok i projektledarskap

Effektivt projektarbete  : handbok i projektledarskap - Jan Wisén, Börje Lindblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Wisén, Börje Lindblom
DIMENSIONERA
11,57 MB
FILNAMN
Effektivt projektarbete : handbok i projektledarskap.pdf
ISBN
9420918301205

BESKRIVNING

"Effektivt projektarbete. Handbok i projektledarskap" är en bok för chefer och uppdragsgivare, för projektledare och alla som arbetar i projekt. Klart och systematiskt behandlas hur man- genererar och tar till vara projektidéer,- skriver direktiv och bygger upp en ändamålsenlig projektorganisation,- planerar optimalt,- väljer projektledare och projektmedarbetare samt utvecklar projektgruppen,- utövar ett framgångsrikt ledarskap."Effektivt projektarbete. Handbok i projektledarskap" är fylld av verklighetsnära råd och erfarenheter samt checklistor och blanketter. Den är en handbok men också en ledarskapsbok med projektledaren i fokus. Boken är således en vägvisare och stigfinnare i varje nytt projekt. Den används i dag på universitet och högskolor.I denna nionde upplaga har material som inte längre anses relevant arbetats bort och de tidigare illustrationerna är ersatta med konkreta och lättförståeliga diagram och bilder.

av Torbjörn Wenell (Bok) 2014, Svenska, För vuxna. Project Management Step by Step how to plan and ... Projektledning Här söker du efter böcker och andra medier.

18. Konflikter och konflikthanteringsstilar.

RELATERADE BÖKOR