Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten

Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten - Fredrik Bauer, Karin Hedén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Bauer, Karin Hedén
DIMENSIONERA
10,24 MB
FILNAMN
Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten.pdf
ISBN
3256744062716

BESKRIVNING

Det här är boken som räddar dig från tråkiga och ineffektiva möten!En praktiskt inriktad bok med 28 konkreta metoder för att inleda, genomföra och avsluta effektiva möten. Metoderna är enkelt beskrivna och ger dig som håller i olika möten verktyg för att nå era mål genom hjärnsmarta möten. Många möten tar mer tid och kostar mer pengar än de flesta tror. Författarna menar att de flesta redan vet att det är viktigt med ett tydligt syfte och mål. Mötesledarens utmaningar består i stället av att planera och genomföra rätt innehåll och upplägg. Därför får du som läsare konkreta tips och metoder uppdelat i tre olika avsnitt; Uppstart, Idégenerering och beslutsfattande samt Avslut. Genom att använda rätt metoder för respektive del säkerställer du att deltagarna har mycket energi genom hela mötet, konferensen eller utbildningen. Den första upplagan av boken kom 2015. I den nya reviderade upplagadan får du ännu fler metoder, men också konkreta tips för hur du kan planera ett effektivt möte, slutsatser från aktuell forskning och råd för vad som krävs för ett hjärnsmart möte.Boken har ett smidigt format och ringpärm för att du lätt ska kunna ha den med dig och vika upp det avsnitt som hjälper dig bäst vid rätt tillfälle. Metoderna är pedagogiskt beskrivna med tydliga exempel och färgglad layout som förhöjer innehållet.Författarna Karin Hedén och Fredrik Bauer är uppskattade som utbildare, föreläsare och mötesdesigners. De brinner för att skapa interaktiva möten, konferenser och utbildningar som verkligen skapar effekt, affärsnytta och resultat. I den här boken får du ta del av deras favoritverktyg och bästa tips som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom kreativa karin Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Köp boken Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten av Fredrik Bauer, Karin Hedén (ISBN 9789198253610) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR