Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats

Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats - Bosse Angelöw | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bosse Angelöw
DIMENSIONERA
4,58 MB
FILNAMN
Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats.pdf
ISBN
4785652677278

BESKRIVNING

Blir vi sjuka på jobbet?Långtidssjukskrivningar och förtidspensioneringar kan ju tyda på det. Men det behöver inte vara så, menar Bosse Angelöw. Det existerar kanske ingen mirakelkur, men däremot finns många olika individuella, grupporienterade och organisatoriska strategier som kan genomföras för att skapa friskare arbetsplatser. Denna upplyftande bok handlar om vad ledning, chefer och medarbetare tillsammans kan göra för att skapa en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats. Att fokusera på det ”friska” är ett genomgående tema, liksom att lyfta fram hälsofrämjande processer och friskhetsfaktorer. Dessutom presenteras olika organisatoriska framgångsfaktorer som kan bidra till en friskare arbetsplats. Strategierna illustreras med arbetsplatser som har lyckats sänka sjukfrånvaron. I boken beskrivs också olika individuella och gruppbaserade framgångsfaktorer för att skapa hälsosamma arbetsplatser. Boken lämpar sig för olika högskolekurser och personalutbildningar där kunskaper behövs om hur man kan utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats. Den är också användbar för arbetsmiljöansvariga och andra som önskar skapa friskare arbetsplatser.

Ökad fysisk aktivitet -prevention av hjärt-kärlsjukdom, cancer och sockersjuka. Psykosocial arbetsmiljö och långvarig sjukskrivningKortversion av rapport från kursen Arbetsrehabilitering, 7,5 hp, vid Hälsohögskolan i Jönköping, hösten 2012. Ladda ned rapporten.

Tillbaka till sökresultatet. Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats Bosse Angelöw (Häftad) Tipsa en vän 313 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR