Excel för Office 365 Pivottabeller

Excel för Office 365 Pivottabeller - Eva Ansell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Ansell
DIMENSIONERA
3,77 MB
FILNAMN
Excel för Office 365 Pivottabeller.pdf
ISBN
9629894313099

BESKRIVNING

Excel för Office 365 är ett avancerat kalkylprogram där du kan arbeta med olika typer av register. Det här är en bok för dig som redan kan grunderna i programmet och som vill lära dig mer om listor och pivottabeller. Du får lära dig att skapa tabeller och formatera dem så att informationen blir tydlig och lättläst. Vi tittar även på hur du utökar tabellen med data och hur du sorterar och filtrerar informationen på olika sätt. Du lär dig att sammanfatta data med hjälp av pivottabeller samt att disponera om en pivottabell för att visa intressanta uppgifter. Du lär dig också att sortera och filtrera pivottabellen samt att skapa pivotdiagram. Till boken hör många övningar i varierande svårighetsgrad. Filerna till dessa laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se, där finns även lösningsförslag till övningarna i PDF-format.

Pivottabeller. Om du vill ta bort en pivottabell men behålla dess data, markerar du hela pivottabellen och trycker på Ctrl+C. Pivottabeller är det mest kraftfulla verktyget i Excel.

5okt - 6 okt 5 09:00 okt 6 Office 365 och Teams Stockholm 7okt - 8 okt 7 09:00 okt 8 Excel Grundkurs - 2 dagar Stockholm ... Mer om pivottabeller. Skapa en pivottabell för att analysera kalkylbladsdata.

RELATERADE BÖKOR