Innovation och projektifiering : att styra och leda handlingskapaciteten

Innovation och projektifiering : att styra och leda handlingskapaciteten Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,22 MB
FILNAMN
Innovation och projektifiering : att styra och leda handlingskapaciteten.pdf
ISBN
7809694245619

BESKRIVNING

 Ofta ses offentlig sektor som drivkraft i det samhälleliga ekosystemet för att förnya och utveckla lokal vitalitet och näringsliv. De offentliga verksamheternas effektivitet och kvalitet ska öka, samtidigt som de ska möta hållbarhetsutmaningar, stärka relationen till sina brukare och medborgare och kunna ta tillvara möjligheter som uppstår. Ofta sjösätts ambitionerna genom tillfälliga projekt och forcerade handlingsplaner. Satsningarna är inte sällan externt finansierade, nationellt eller på överstatlig nivå. Detta fragmenterade arbetssätt väcker frågor om offentliga organisationers strategiska förmåga att ta sig an nya utmaningar och skörda erfarenheterna från tidigare projekt. I Innovation och projektifiering förmedlar ett antal nordiska projekt-, organisations- och samhällsforskare en unik uppsättning insikter och råd grundade på fallstudier. De konkreta exemplen stöttar och inspirerar läsaren i arbetet med att bygga upp en organisatorisk handlingskapacitet.  Boken vänder sig till en bred målgrupp av studenter, forskare och företrädare för förvaltning, näringsliv och organisationer som berörs av innovation och projektifiering. Erfaren-heterna är användbara för alla som vill orientera sig i organiseringens betydelse för förnyelsen av den offentliga sektorn och dess drivande roll i samhällsutvecklingen.

Alla pratar om det, men få gör det : en handbok i effektmätning, Mötesplats Social Innovation, 62-67, URL , Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Cookies: Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godtar du det.

Köp Innovation och projektifiering : att styra och leda handlingskapaciteten av Sebastian Godenhjelm, Christian Jensen, Stefan Sjöblom på Bokus.com. Innovation och projektifiering: Att styra och leda handlingskapaciteten Författare: Ofta ses offentlig sektor som drivkraft i det samhälleliga ekosystemet för att förnya och utveckla lokal vitalitet och näringsliv. Pris: 213 kr. inbunden, 2019.

RELATERADE BÖKOR