Syriza och den grekiska våren

Syriza och den grekiska våren - Ellen Engelstad, Kajsa Ekis Ekman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ellen Engelstad, Kajsa Ekis Ekman
DIMENSIONERA
12,96 MB
FILNAMN
Syriza och den grekiska våren.pdf
ISBN
2908090257369

BESKRIVNING

«I dag skrev det grekiska folket historia. Hoppet skrev historia.» Så sammanfattade Alexis Tsipras vänstersidans valseger som blev början på några av de mest dramatiska månaderna i EU:s historia. Det var den 25:e januari 2015, Tsipras hade blivit statsminister och det vänsterradikala Syriza hade vunnit makten. Skulle partiet klara att lyfta Grekland ur finanskrisen så som det hade lovat?

Syrizas seger gav hopp till många européer. Även 85,2 procent av studenterna röstade nej. Omröstningen var även klart vänster, med tanke på att 91 procent av dem som anser sig vara till vänster och 73,6 procent av dem som ser sig som center-vänster stöttade nej-sidan.

Syriza och den grekiska våren. av Ellen Engelstad.

RELATERADE BÖKOR