Kalkylering för hästföretag

Kalkylering för hästföretag - Ewa Sarlöv | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ewa Sarlöv
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Kalkylering för hästföretag.pdf
ISBN
7103588329452

BESKRIVNING

Hästbranschen i Sverige sysselsätter mer än 28 000 heltidsarbetande. Antalet hästar har ökat kraftigt det senaste decenniet och nu finns det över 360 000 men lönsamheten inom hästbranschen är ofta föremål för diskussion. Kan man driva framgångsrika företag med hästar? Inga företag klarar sig i längden utan en sund ekonomi och till grund för en sådan ligger mycket arbete med att planera sina intäkter och kostnader. Boken innehåller lönsamhetskalkyler för olika produktionsgrenar inom hästbranschen. Här finns också andra kalkylmallar som är praktiska verktyg i olika ekonomiska beslutssituationer. Kalkylerna är översiktliga och lätta att använda. Alla kalkyler finns på den medföljande cd:n. Låt kalkylerna bli diskussionsunderlag för prissättning och särkostnader i olika hästverksamheter. Boken är främst avsedd för kurser och utbildningar i hästekonomi men precis lika lämplig för den praktiska hästföretagaren.Författaren Ewa Sarlöv är civilekonom och har många års erfarenhet som lärare i ekonomi på olika nivåer från gymnasium till universitet. Hon har också erfarenhet som hästägare och uppfödare och är amatörtränare i galopp. Hon undervisar bl a i företagande på Flyinge AB.

Detta kallas ABC-kalkylering ... Kalkylhjälp i Herrljunga hjälper dig med din byggkalkyl på bästa sätt för dig: konsulttjänster, programvaror eller utbildning. Kalkylering innebär att man upprättar kostnadskalkyler, d.v.s uppskattar vad något kommer att kosta i förväg, till exempel vad den slutliga kostnaden för en byggnad kommer att bli eller vad kostnaden blir per styck för en tillverkad vara. Med så kallad investeringskalkylering beräknar man exempelvis den tid det tar för en investering att betala sig. Pris: 361 kr.

| Adlibris Man koncentrerar kalkyleringen till huvudprodukten. Restkalkyl = TB från en biprodukt minskar självkostnaden för huvudprodukt.

RELATERADE BÖKOR