Hästen och skatten

Hästen och skatten En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,42 MB
FILNAMN
Hästen och skatten.pdf
ISBN
5262224733567

BESKRIVNING

Boken är en sammanfattning av rättsläget när det gäller hästbeskattningsfrågor. Här finns allt du behöver veta om redovisning, beskattning och moms vid hästägande och i hästverksamhet. Frågor som tas upp är t.ex. gränsdragningen mellan hobby- och näringsverksamhet, utlandstransaktioner, delägarskap, leasing, sponsring och avel och betäckningstjänster. Allt från trav- och galoppsport, tränare, ridsport och uppfödning gås igenom och behandlas ur ett skatte- och redovisningsperspektiv.

Bestämmelser som gäller alla informationsuppgifter. Hästen och skatten / [Jan Kleerup, Fredrik Rosén]. Kleerup, Jan, 1946- (författare) Rosén, Fredrik, 1967- (författare) FAR akademi (utgivare) ISBN 9789187387579 [5.

Aktiemarknadsnämnden med uttalanden till juni 2015 av Far Akademi. Häftad, Finns i lager, 670 ... Hästen och skatten (Häftad, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! tning och moms vid hästägande och i hästverksamhet, tillsammans med ana- lyser och slutsatser av rättsläget.

RELATERADE BÖKOR