Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare

Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare - Hans Severinson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Severinson
DIMENSIONERA
6,34 MB
FILNAMN
Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare.pdf
ISBN
1953900946572

BESKRIVNING

"Att driva mindre byggprojekt"är en praktisk handbok i hur man planerar, leder och genomför mindre byggprojekt. Författaren går metodiskt igenom byggprocessens alla skeden från projektering till projektslut. Här beskrivs exempelvis hur man på ett korrekt sätt sköter upphandling och ställer krav på entreprenörer, vad man bör tänka på när man skriver avtal, hur man upprättar administrativ och teknisk beskrivning samt hur man följer upp och avslutar ett byggprojekt.Boken innehåller även ett avsnitt med förklaringar av begrepp och termer som används inom byggbranschen, tre konkreta exempel på mindre byggprojekt samt en samling mallar som kan användas vid upprättande av administrativ och teknisk beskrivning, upphandlings- och mötesprotokoll, information till boende m m.Boken vänder sig i första hand till dem inom fastighetssektorn som har i uppdrag att driva mindre byggprojekt, till exempel förvaltare och projektledare på fastighetsföretag, konsultföretag och bostadsrättsföreningar.

Att äga en fastighet är att driva ett företag. Du som driver ett företag vet att det krävs vissa specifika skills för att driva det specifika företaget som du driver - samma sak gäller fastigheter. - Att lyfta bort nyproduktionen ur bruksvärdessystemet och urholka konsumentskyddet riskerar att göra hyresrätten mindre attraktiv och trygg för de boende.

kirjat, toimisto- ja opiskelutarvikkeet, oppikirjat ja askartelutarvikkeet. Ny bok: Att driva mindre byggprojekt 24 februari 2016. Att driva mindre byggprojekt är en handbok i hur man planerar, leder och genomför mindre byggprojekt med fokus på fastighetssektorn.

RELATERADE BÖKOR