Ledarskap för det hållbara samhället : från rädsla till kärlek!

Ledarskap för det hållbara samhället : från rädsla till kärlek! - Jackie Bergman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jackie Bergman
DIMENSIONERA
12,89 MB
FILNAMN
Ledarskap för det hållbara samhället : från rädsla till kärlek!.pdf
ISBN
6295591661260

BESKRIVNING

Våra ödesfrågor kan beskrivas i termer av ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Välfärden förutsätter att vi klarar alla tre.Jackie Bergman har lett "talk shows" med tio ekonomer, samhällsvetare och terapeuter. Utifrån en fördjupad verklighetsbeskrivning berättar de om kraftfulla insikter och verktyg för ett hållbart ledarskap.Detta är en dvd.

Först ut blir det delar av min DVD, "Ledarskap för det hållbara samhället. Från rädsla till kärlek!" Söker du efter "Ledarskap för det hållbara samhället : från rädsla till kärlek!" av Jackie Bergman? Du kan sluta leta.

Det behövs ett nytt ledarskap för Sverige. 2.4 Vi vill vända oro och rädsla till hopp och framtidstro Mycket av samhällsklimatet och debatten präglas av en stor oro och känsla av otrygghet.

RELATERADE BÖKOR