Ersättning vid personskada 2020

Ersättning vid personskada 2020 Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,77 MB
FILNAMN
Ersättning vid personskada 2020.pdf
ISBN
1891743224288

BESKRIVNING

Ersättning vid personskada är det klassiska standardverket för beräkning av skadeståndsrättslig ersättning vid personskada enligt 5 kap. SkL. Med sin praktiskt inriktade framställning, och med samtliga aktuella tabeller och relevanta cirkulärreferat i bilagedelen, fungerar boken som referensverk, utbildningsmaterial och handläggningsstöd för alla som arbetar med skade-ståndsrättslig ersättning vid personskada: personskadereglerare, advokater, biträdande jurister och domstols­jurister. Den vänder sig också till patientföreningar och till studenter vid universitet och högskola.Boken inleds med två kapitel om grundläggande personskade- och ersättningskunskap. Därefter behandlas samtliga ersättningsposter samt centrala frågor som omprövning, preskription och ränteberäkning. Handläggning, med sakfrågor som t.ex. ombud, sekretess och nämndprövning, behandlas i en egen del tillsammans med ett kapitel om praktiskt skaderegleringsarbete. Därutöver har Ersättning vid personskada ett kapitel om samordningsförmånerna samt vad som snarast är en egen ”bok i boken” om medicin i skaderegleringen.Tillgång till en digital version av Ersättning vid personskada ingår. Den digitala utgåvan, som är fullt sökbar och går att arbeta med som en ”vanlig” bok – d.v.s. stryka under, göra anteckningar och lägga in bokmärken i – nås med hjälp av en kod på insidan av bokens pärm.

Det är mycket att tänka på om du ska få rätt ersättning för en personskada. Ladda ner: Samordning och regress. Ersättning vid personskada Del 1; t.o.m.

Inkomstförlust, vilket betyder att du kan få ersättning om du till exempel inte kunnat jobba på grund av din skada och förlorat lön. Vid personskada har den skadelidande rätt till ersättning dels för ekonomiska skador och dels för ideella skador, se SkL 5:1. ...

RELATERADE BÖKOR