Texter om, och omkring, straffrätten

Texter om, och omkring, straffrätten - Petter Asp | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petter Asp
DIMENSIONERA
5,79 MB
FILNAMN
Texter om, och omkring, straffrätten.pdf
ISBN
7606148326462

BESKRIVNING

Innanför pärmarna till denna bok har samlats ett urval av texter som under en tjugoårsperiod har publicerats i olika samlingsverk och tidskrifter. Texterna har olika karaktär. Somligt är långt. Annat är kort. Somligt rör konkreta rättsfrågor. Annat har en övergripande karaktär. Somligt rör frågor som av någon anledning varit aktuella vid tidpunkten för skrivandet. Annat rör teman som är (nåja) eviga. Och så vidare. Gemensamt för texterna är att de antingen direkt eller indirekt anknyter till straffrätten (i vid mening).

Vi kan läsa människors berättelser och beskrivningar av händelser i historien genom polisrapporter, rättegångsprotokoll, brev och dagböcker (bild: brev från Frida Stéenhoff till Anton Nyström omkring år 1900) I Stockholmskällan finns många olika sorters texter, både äldre och nyare. Om skillnaderna mellan offentlig rätt, civilrätt och straffrätt. Fokus ligger på straffrätten och vilka gärningar som räknas som brottsliga samt vilka straff man kan dömas till i Sverige.

Flores juris et legum / festskrift till Nils Jareborg Petter Asp, Carl Erik Herlitz ... Texter om, och omkring, straffrätten Petter Asp Häftad. 1049.

RELATERADE BÖKOR