Offentligt ledarskap - - om förändring, förnyelse och nya ledarideal

Offentligt ledarskap - - om förändring, förnyelse och nya ledarideal En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,65 MB
FILNAMN
Offentligt ledarskap - - om förändring, förnyelse och nya ledarideal.pdf
ISBN
7738136315138

BESKRIVNING

Det offentliga ledarskapet utövas på offentliga arenor och är i högsta grad offentligt. Det innebär att det granskas, diskuteras och debatteras av allmänheten. Det finns en utbredd uppfattning om att ledarskapet i stat, kommuner och landsting är bristfälligt. Problemets allvar illustreras dagligen i dagspress och nyhetsförmedlingar. I den här boken syftar författarna till att problematisera ”det bristande ledarskapet” genom att analysera och diskutera hur ledarskap uttrycks, utövas och formas i offentliga organisationer med starkt varierande uppgifter och uppdrag. Förutom chefer på olika nivåer intervjuas medarbetare, tjänstemän och politiker. Boken samlar tio forskares bidrag om det offentliga ledarskapet. Boken riktar sig till chefer och medarbetare i offentliga organisationer samt studenter med intresse för ledarskapets roll och betydelse. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Köp boken Offentligt ledarskap - - om förändring, förnyelse och nya ledarideal (ISBN 9789144027784) hos Adlibris. Fri frakt.

Stockholm: Center for Advanced Studies in Leadership. Holmberg, Ingalill och Henning, Roger (2003).

RELATERADE BÖKOR