Vattentjänstlagen : en handbok

Vattentjänstlagen : en handbok - Jörgen Qviström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jörgen Qviström
DIMENSIONERA
5,97 MB
FILNAMN
Vattentjänstlagen : en handbok.pdf
ISBN
9770552377646

BESKRIVNING

I denna andra upplaga av Vattentjänstlagen beskrivs den nya instansordning som gäller från 2016, där Va-nämnden har avvecklats och ersatts av mark- och miljödomstolarna.Boken beskriver hur lagen om allmänna vattentjänster är kopplad till annan lagstiftning och presenterar systematiskt bl.a.· kommuners skyldigheter på området· rättsförhållanden· drift· inlösen· användning· avgifternas storlek· betalning· skadestånd· redovisningRättsläget har uppdaterats med hänsyn till tillämpningen av vattentjänstlagen.

Följ ... I litteraturen har angetts, försiktigtvis, att viss ledning vid tolkningen av uttrycket möjligen kan hämtas från departementschefens uttalanden i proposi-tionen till VAL 55 (Qviström: Vattentjänstlagen - en handbok, 2008 s. 50).

Köp boken Vattentjänstlagen : en handbok hos oss! Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Vattentjänstlagen : en handbok Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR