Kommunikativt ledarskap : den nya tidens ledarskap i värdeskapande nätverk

Kommunikativt ledarskap : den nya tidens ledarskap i värdeskapande nätverk - Sven Hamrefors | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Hamrefors
DIMENSIONERA
7,22 MB
FILNAMN
Kommunikativt ledarskap : den nya tidens ledarskap i värdeskapande nätverk.pdf
ISBN
8572476615250

BESKRIVNING

Kommunikativt ledarskap ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan.I dagens komplexa värld är det nödvändigt att utveckla förmågan att samverka i värdeskapande nätverk. Det medför krav på att utveckla ett kommunikativt ledarskap i två viktiga avseenden. Det grundläggande är ett ideologiskt ledarskap som kommunicerar organisationens profil. Detta stärker förmågan att skapa effektiva relationer till aktörer som man samarbetar med i förädlingsprocesser. Vidare måste organisationen utveckla ett kontextuellt ledarskap som kan skapa balanserande relationer till nätverkets mångfald av aktörer.Den här boken analyserar hur ett sådant kommunikativt ledarskap kan gestalta sig för att kunna utveckla organisationens totala kommunikationsförmåga. Eftersom allt kommunicerar måste ledningen skapa en organisatorisk situation där processer, strukturer, social interaktion och omvärldsrelationer samverkar i en harmonisk helhet. Detta moderna ledarskap utmanar traditionellt ledarskap, genom sin betoning på att utveckla organisationens innovations- och affärsskapande förmåga. Kommunikativt ledarskap lämpar sig för akademisk utbildning inom företagsledning eller kommunikation, samt för de praktiker som söker inspiration till sin egen ledarskapsutveckling. Boken är ett bidrag till en ny generation ledare som inser betydelsen av att utveckla organisationens kommunikativa egenskaper – så att de fungerar som drivkrafter för dess värdeskapande förmåga i en utmanande närverksmiljö. 

Köp boken Kommunikativt ledarskap : den nya tidens ledarskap i värdeskapande nätverk av Sven Hamrefors (ISBN 9789144103020) hos Adlibris. Fri frakt.

av detta nätverk och skapar nya möjligheter både för företag och för kunder.5 ... den nya tidens ledarskap i värdeskapande nätverk (2009) sid 36 .

RELATERADE BÖKOR