Servicekunskap - Facit

Servicekunskap - Facit - Meg Marnon | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Meg Marnon
DIMENSIONERA
9,15 MB
FILNAMN
Servicekunskap - Facit.pdf
ISBN
4105457198332

BESKRIVNING

Ett läromedel för kursen SERVICEKUNSKAP för gymnasieskolan och Komvux. Läroboken omfattar: Kundservice och bemötande, Att arbeta inom handel och serviceyrken, Hantering av klagomål och reklamationer, Lagar och regler, Säljteknik, Olika betalningsrutiner och betalningsmetoder för direktförsäljning, näthandel, kortbetalningar etc, Prissättning och ekonomi, Ergonomi, Arbetsmiljö och Säkerhet på arbetsplatsen.Läroboken innehåller även ett flertal diskussionsuppgifter, instuderingsfrågor och praktiska uppgifter. Arbetsboken innehåller kontrollfrågor. Läromedlet är skrivna med utgångspunkt från Skolverkets kunskapskrav, och består av LÄROBOK och ARBETSBOK med FACIT. Materialet kan antingen användas i lärarledd undervisning eller för självstudier. Böckerna spiralbundna, tryckta i färg i formatet 16x22,5 cm. Författare är Meg Marnon som lång erfarenhet av att skriva om uppskattade läromedel för gymnasieskolan.

| Adlibris Servicekunskap, 100p. Vill du arbeta inom handels- och servicenäringen? Håller du med om att service är status? Servicekunskap täcker in grunderna för allt yrkesutövande inom handels- och servicenäringen.

Det står varumärke, antalet hur många jag har köpt av den varan och priset. B) Ja, om man blev medlem hos JC fick man rabatt på jeans som jag köpte.

RELATERADE BÖKOR