Revision i föreningar

Revision i föreningar - Björn Lundén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lundén
DIMENSIONERA
8,30 MB
FILNAMN
Revision i föreningar.pdf
ISBN
5088827616622

BESKRIVNING

REVISION I FÖRENINGAR är en praktisk handbok för dig som är revisor i en ideell förening, bostadsrättsförening, ekonomisk förening eller samfällighetsförening. Du får en utförlig genomgång av de regler och normer som gäller för revision. Du får också handfasta och praktiska råd och tips för själva revisionsarbetet.Vilka handlingar har revisorn egentligen rätt att se? Vem får vara revisor? Vad gör man om man misstänker att kassören förskingrar? Hur omfattande måste revisionen vara? Vilket personligt ansvar har revisorn? Dessa och många andra intressanta och ibland besvärliga frågor får du svar på i den här boken.

Att göra bokslut är kanske den mest krävande uppgiften i bokföringen. Revision i föreningar : praktisk handbok för revisorer och styrelse / av Björn Lundén. Lundén, Björn, 1944- (författare) ISBN 9789176951545 Sjunde upplagan Publicerad: Näsviken : Björn Lundén Information AB, mars 2019 Tillverkad: [Mölnlycke] : Elanders Sverige AB Revisorerna upprättar obligatoriska dokument för att rapportera sina resultat och bedömningar.

Revisorns oberoende. En revisor skall vara oberoende från de parter, intressenter, som kan antas ha finansiellt ... Revision utförs av en revisor.

RELATERADE BÖKOR