Yttrandefrihet och whistleblowing : om gränserna för anställdas kritikrätt

Yttrandefrihet och whistleblowing : om gränserna för anställdas kritikrätt - Susanne Fransson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Fransson
DIMENSIONERA
8,18 MB
FILNAMN
Yttrandefrihet och whistleblowing : om gränserna för anställdas kritikrätt.pdf
ISBN
6893872870430

BESKRIVNING

Behövs en reglering med särskilt skydd för whistleblowers? Vad skulle den leda till? Susanne Fransson menar att en reglering i första hand skulle bli en kodifiering av gällande praxis. Synen på lojalitetsplikten skulle dock förändras om det blir en skyldighet att internt slå larm. Det skulle inte öka kritikrätten, men skulle bli en motvikt till den ”tystnadens kultur” som råder på många arbetsplatser.Inflytandeperspektivet saknas dock i diskussionen, menar Susanne Fransson som med denna bok vill ge underlag för en diskussion ur detta perspektiv.

Är frågan ... 2018, Häftad. Köp boken Yttrandefrihet och whistleblowing : om gränserna för anställdas kritikrätt hos oss! Även utan ett särskilt system för whistleblowing har de anställda en rätt att föra fram kritik internt inom företaget eller myndigheten.

Köp boken Yttrandefrihet och whistleblowing : om gränserna för anställdas kritikrätt hos oss! Även utan ett särskilt system för whistleblowing har de anställda en rätt att föra fram kritik internt inom företaget eller myndigheten. Den kritikrätten är dock inte oinskränkt.

RELATERADE BÖKOR