Value Företagsekonomi 1 Övningsbok

Value Företagsekonomi 1 Övningsbok - Mikael Ottosson, Anders Parment, Torbjörn Tagesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Ottosson, Anders Parment, Torbjörn Tagesson
DIMENSIONERA
10,21 MB
FILNAMN
Value Företagsekonomi 1 Övningsbok.pdf
ISBN
8805252454239

BESKRIVNING

I övningsboken finns ett stort antal uppgifter av varierande typ och svårighetsgrad, som begreppsförståelse, instuderingsfrågor, gruppövningar och datoruppgifter. Flera av uppgifterna lockar till att söka och analysera aktuella fakta. Alla övningar är nivågraderade från E till A för att eleverna ska veta vilka förmågor de tränar i respektive övning. Varje del i övningsboken avslutas med en projektuppgift som leder eleverna vidare och utmanar dem i arbetet med sitt egna projekt.

Distributionskedjan. Bokföring och bokslut.

E3000 Företagsekonomi är ett heltäckande läromedel med tydlig koppling till ämnesplanen och företagsekonomi 1 och 2 kursernas centrala innehåll. Precis som sina föregångare E2000 Classic och E2000 Combi innehåller läromedlet ett gediget "smörgåsbord". E3000 Företagsekonomi är ett heltäckande läromedel med tydlig koppling till ämnesplanen och företagsekonomi 1 och 2 kursernas centrala innehåll.

RELATERADE BÖKOR