Retorikens kraft : hur arkitekter talar med beställare

Retorikens kraft : hur arkitekter talar med beställare - Josefin Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josefin Karlsson
DIMENSIONERA
8,13 MB
FILNAMN
Retorikens kraft : hur arkitekter talar med beställare.pdf
ISBN
9332159435019

BESKRIVNING

Presentera din idé med övertygande argument. Så enkelt – och så svårt – är det att som arkitekt få upp beställarens ögon för dig och din intressanta idé.Hur gör man då? Ta hjälp av klassisk retorik, och förbered dig väl. I den här boken, som vänder sig till såväl arkitektstudenter som yrkesverksamma arkitekter, får du hjälp.I första delen berättar beställare och arkitekter hur de uppfattar arkitekters muntliga kommunikation och ?presentationsteknik. I andra delen får du konkreta tips på hur du som arkitekt kan vässa din presentationsteknik så att mottagaren ser styrkan i ditt projekt.

KUNSKAP ATT BYGGA PÅ ANDERS BODIN M.FL. ARKITEKTENS HANDBOK 2018 I tio år har Arkitektens handbok stegvis ... Nytt för din litteraturlista.

329 kr Finns i lager Retorikens kraft inom arkitektur - Ett examensarbete om hur arkitekter talar, presenterar och diskuterar med beställare. Examensarbete för masterexamen Trots detta lägger arkitekter inte tillräcklig vikt vid själva presentationen i mötet med beställare, konsulter eller politiker.

RELATERADE BÖKOR