Turism : om att sälja drömmar

Turism : om att sälja drömmar - Anders Steene | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Steene
DIMENSIONERA
7,2 MB
FILNAMN
Turism : om att sälja drömmar.pdf
ISBN
3988529661108

BESKRIVNING

Turism handlar om att få en upplevelse av annorlunda karaktär. Turist är man på sin fritid, efter det att man utfört alla de uppgifter man har i form av arbete – avlönat, i hushållet eller av ideell karaktär. En del av denna fritid kan användas för att göra en semesterresa. Man kanske reser till någon annan plats i det egna landet, eller till någon plats i ett annat land.Denna lärobok diskuterar turismens olika företeelser och turismens roll i det moderna samhället. Boken beskriver varför människor reser bort och söker upplevelser och omväxling utanför sin vardag. Vidare beskriver boken hur de som till-handahåller upplevelser, omväxling eller avkoppling bör tänka och agera för att möta turistens behov. De teman som diskuteras är fritid och rekreation, upplevelseturism, resandets determinanter samt köpprocessen, kvalitetsutveckling och hållbarhetsaspekter med utgångspunkt i turismindustrin.Framtiden är det svårt att sia om, men boken gör avslutningsvis ett försök att belysa en trolig utveckling inom turism-industrin. Studier på området pekar generellt sett på en ljus framtid, både för nationella och internationella aktörer. Men hållbarhetsaspekter kommer att kräva ökad hänsyn.Boken vänder sig till studerande på högskola och universitet.

Kanske är vårt mål ett hopplöst jobb, men vi tror inte det. Oavsett kommer vi försöka.

fast besluten att utveckla turismen i dalgången Valle Brembana. Inget var eller är lätt. Om familjerna som lämnade storstaden, blåste liv i rum och bygder där mörkret börjat lägga sig.

RELATERADE BÖKOR