Reko Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster 2018

Reko Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster 2018 Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,85 MB
FILNAMN
Reko Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster 2018.pdf
ISBN
2751519697073

BESKRIVNING

Standarden innehåller en metodik som ska tillämpas av auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter och deras medarbetare i yrkesutövningen. Standarden är uppbyggd enligt ett processtyrt synsätt. Den utgår från grundläggande regler om konsultens ansvar och organisation. Dessa regler åtföljs av olika steg i arbetsprocessen i den ordning dessa normalt uppstår.

Den första Reko-standarden gavs ut 2008 och har sedan dess blivit en erkänd kvalitetsstandard och därigenom normgivande för god sed vid utförande av redovisningstjänster. Nu är Reko 2018 här. *Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster, Reko, utges av FAR.

Det här normsystemet kallas i Sverige för REKO. Det står för svensk standard för redovisnings- och lönetjänster. Många av våra konsulter är auktoriserade av FAR — en kvalitetsstämpel med krav på både kompetens och erfarenhet.

RELATERADE BÖKOR