Finansfrossa

Finansfrossa - Mats Lönnerblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Lönnerblad
DIMENSIONERA
7,45 MB
FILNAMN
Finansfrossa.pdf
ISBN
7213137222262

BESKRIVNING

Nu skakas hela det globala ekonomiska systemet åter av finansfrossa. Denna gång har den sitt upp­hov i USA under den uppmärksammade ?bolåne­krisen? 2007.De amerikanska bankerna lånade lättvindigt ut pengar för att göra snabba klipp. Vi känner igen mönstret från den svenska bankkrisen 1987/93, vilken fick oerhörda konsekvenser för Sverige. Bankerna försatte 60.000 skötsamma företagare i konkurs och 400.000 människor kastades ut i arbets­löshet.Mats Lönnerblad redogör för de senaste händelserna i en världsomfattande ekono­misk kris. Ännu vet ingen hur denna kris kommer att sluta. Lönnerblad pekar på de skrämmande perspektiv detta öppnar. Världens riksbanker tvingas gynna krisbankerna på allmänhetens och före­tagens bekostnad. Han redogör för hur krisen uppstod och varför den kommer att ta lång tid att lösa. När bankbubblan sprack 2007 förgiftades luften. Alla företagare behöver kredi­ter för att kunna andas och utvecklas. När luften är för­orenad är det svårt att driva företag. Det fick också alla de företagare som orättfärdigt drabbades av den svenska bankkrisen bittert erfara.

Publicerad 2008-09-11 Den förnyade finansfrossan sänkte Stockholmsbörsen på torsdagen. Bankerna bidrog till att börsens ledande index närmade sig årslägsta. Finansaktier gick sämst när Stockholmsbörsens lade ännu en handelsdag i moll till handlingarna.

Leverans sker inom 10 dagar. Fyll i samtliga uppgifter i formuläret nedan och boken kommer att sändas mot postförskott. Finansfrossa av Mats Lönnerblad Unga vuxna kartonnage, 2008, Svenska, ISBN 9789163323034.

RELATERADE BÖKOR