Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap

Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap - Ella Wahlgren, Fredrik Emdén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ella Wahlgren, Fredrik Emdén
DIMENSIONERA
7,7 MB
FILNAMN
Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap.pdf
ISBN
7760072424812

BESKRIVNING

Vill du ha engagerade medarbetare? Som generöst delar med sig av sig själva, är öppna för förändring och tar ansvar för verksamheten som helhet? Här presenteras HEPP - en förkortning för "happy", engagerad", "personlig" och "på tå" - en metod som är lika enkel som den är genialisk.Läs merDen handlar om att gemensamt utforma en värdegrund, om att låta alla vara med och besluta vilka värderingar som ska gälla i organisationen. Den handlar också om att skapa ett arbetsklimat som tillåter alla på arbetsplatsen att vara sig själva och hitta sina egna drivkrafter. Den förändringsprocess som då tar sin början fortgår även om chefer byts ut eller engagerade kollegor slutar, och lever i medgång och motgång, eftersom den lever genom medarbetarna.HEPP fungerar i alla organisationer där det finns ett driv, en medvetenhet kring vad som är verksamhetens existensberättigande och en vilja att bli bättre. Det handlar lika mycket om hur man bemöter kunder som hur man beter sig mot varandra inom organisationen.Om författarnaElla Wahlgren är föreläsare och konsult och stöttar företag och andra organisationer som vill implementera HEPP. Fredrik Emdén är journalist och författare med inriktning mot ledarskap och organisationsutveckling.

Fredrik Emdén, journalist med inriktning mot ledarskap och organisationsutveckling och bland annat författare till boken Heppologi - en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap. Ella Wahlgrens första arbete inom kundservice var på Skandia och sedan dess har hon varit på PayEx, Svenska Spel och den gotländska familjeresorten Kneippbyn. Idag är hon föreläsare och konsult med den purfärska boken "Heppologi - En bok om värderingar och kärleksfullt ledarskap.

Målstyrning genom utvecklingssamtal. Stockholm: Liber.

RELATERADE BÖKOR