Feedback - ett kraftfullt verktyg : Utdrag ur Beteendeanalys i organisation

Feedback - ett kraftfullt verktyg : Utdrag ur Beteendeanalys i organisation - Rolf Olofsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Olofsson
DIMENSIONERA
6,15 MB
FILNAMN
Feedback - ett kraftfullt verktyg : Utdrag ur Beteendeanalys i organisation.pdf
ISBN
2612791359008

BESKRIVNING

Feedback är ett viktigt verktyg som kan förbättra prestationer. Genom tydlig feedback klargörs även förväntningar och stressen minskar. Att använda feedback på ett konstruktivt sätt är en central del av beteendeanalytiskt ledarskap, ett arbetssätt som ursprungligen kommer från USA och kallas Organizational Behavior Management (OBM).Rolf Olofsson visar här hur positiv, korrigerande respektive negativ feedback kan ges på ett sätt som är klargörande, skapar förändring och värnar om medarbetarnas välmående. Denna utgåva utgörs av kapitlet Feedback - ett kraftfullt verktyg ur boken Beteendeanalys i organisationer (2010). Bokenär skriven för alla som arbetar med verksamhetsutveckling och ledarskap, samt för studerande inom psykologi, ledarskap och organisation. Denna titel är en beställningsvara, vilket innebär att den trycks först när en order läggs. Leveranstid är 5-8 vardagar. I övrigt är det ingen skillnad mot andra tryckta böcker.

Denna utgåva utgörs av kapitlet "Feedback - ett kraftfullt verktyg" ur boken Beteendeanalys i organisationer (2010). Pris: 94 kr. häftad, 2016.

12 apr 2016 . Förändringsprocess i fyra steg : Utdrag ur OBM i praktiken .

RELATERADE BÖKOR