Tjänstelogik för offentlig förvaltning : en bok för förnyelsebyråkrater

Tjänstelogik för offentlig förvaltning : en bok för förnyelsebyråkrater - Martin Fransson, Johan Quist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Fransson, Johan Quist
DIMENSIONERA
4,13 MB
FILNAMN
Tjänstelogik för offentlig förvaltning : en bok för förnyelsebyråkrater.pdf
ISBN
8764154389376

BESKRIVNING

Hur kan den svenska offentliga sektorn bli ännu bättre, mer relevant och ändamålsenlig? I den här boken introduceras den nya tjänstelogiken som ett sätt att förstå, förklara och utveckla offentliga tjänster. Att skillnaden är stor mot den varulogik som i hög grad hittills har präglat förvaltningen är ett genomgående tema som utförligt förklaras och illustreras. I bokens sista del ges konkreta förslag på hur tjänstelogiken kan användas för att underlätta för medborgarna.Läs merSagt om boken:“Ifall politiker, chefer och andra tar till sig bokens budskap – om de inser att offentlig verksamhet följer en annan logik än den vid varuproduktion – då kommer de att sluta styra som i Fords bilfabriker för 100 år sedan. Kvaliteten, effektiviteten och tilliten till världens mest välutbildade förvaltning kommer att öka.” – Lars Stigendal, föreläsare, författare och konsult med mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling, bl.a. från Verket för förvaltningsutveckling (Verva)Om författarnaFörfattarna, Johan Quist (@drquist) och Martin Fransson (@drfransson), är verksamma vid Centrum för tjänsteforskning, CTF, vid Karlstad universitet (ctf.kau.se), ett internationellt ledande forskningscenter med fokus på värdeskapande genom tjänster. Sedan 1990-talet har de arbetat med den gemensamma agendan att utveckla den svenska statsförvaltningen. Vid sidan om forskningen är de flitigt anlitade som föreläsare och rådgivare i utredningar om offentlig förvaltning.

av Johan Quist Martin Fransson (Bok) 2014, Svenska, För vuxna Ämne: Förvaltning, Samhällsvetenskap, Statsförvaltning, Sverige, Driftsorganisation, Företagsekonomi, Produktionskontroll, Tjänstelogik för offentlig förvaltning - en bok för förnyelsebyråkrater Nyhet • Sep 08, 2014 17:10 CEST. Hur kan den svenska offentliga sektorn bli ännu bättre, mer relevant och ... Tjänstelogik för offentlig förvaltning - En bok för förnyelsebyråkrater är skriven av Johan Quist och Martin Fransson som är verksamma vid Centrum för tjänsteforskning, CTF, vid Karlstad universitet. Tjänstelogik för offentlig förvaltning - en bok för förnyelsebyråkrater Nyheter • Sep 08, 2014 17:10 CEST.

Forskarmiljön får Tjänstelogik för offentlig förvaltning : en bok för förnyelsebyråkrater: Amazon.co.uk: Martin Fransson, Johan Quist: Books Hur kan den svenska offentliga sektorn bli ännu bättre, mer relevant och ändamålsenlig? I den här boken introduceras den nya tjänstelogiken som ett sätt att förstå, förklara och utveckla offentliga tjänster. Att skillnaden är stor mot den varulogik som i hög grad hittills har präglat förvaltningen är ett genomgående te Quist, Johan and Fransson, Martin (2014) Tjänstelogik för offentlig förvaltning - en bok för förnyelsebyråkrater.

RELATERADE BÖKOR