Den nya taylorismen: Om säkerhetskulturen inom kärnkraftsindustrin

Den nya taylorismen: Om säkerhetskulturen inom kärnkraftsindustrin - Johan Berglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Berglund
DIMENSIONERA
8,3 MB
FILNAMN
Den nya taylorismen: Om säkerhetskulturen inom kärnkraftsindustrin.pdf
ISBN
2236473913980

BESKRIVNING

Uttrycket "den mänskliga faktorn" har en negativ klang i vårt moderna samhälle. Uttrycket antyder att människan och mänskliga handlingar är nyckfulla och till och med olycksbådande. Därför har det inom många verksamheter smugit sig in ett slags osynlig taylorism, effektiviseringar som detaljstyr eller på annat sätt reducerar yrkesutövarnas handlingsutrymme och möjligheter till reflektion. Genom denna nya taylorism riskerar verksamheter, inte minst långsiktigt, sin kvalitet på många olika plan.Johan Berglund är fil. dr i Industriell ekonomi och organisation.

| Adlibris Köp 'Den nya taylorismen: Om säkerhetskulturen inom kärnkraftsindustrin' nu. Denna bok handlar om relationen mellan yrkeskunnandet hos högutbildad personal och Berglund Johan Den Nya Taylorismen- Om Säkerhetskulturen Inom Kärnkraftsindustrin Bok - Uttrycket den mänskliga faktorn har en negativ klang i vårt moderna samhälle.

Men det verkar Syftet med studien var att undersöka intensivvårdssjuksköterskors åsikter om säkerhetskulturen på arbetsplatsen. Därför genomfördes en enkätstudie där 42 av 66 tillfrågade intensivvårdsjuksköterskor besvarade 64 frågor om attityder, kommunikation och samarbete.

RELATERADE BÖKOR