Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får!

Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får! - Kenth Åkerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenth Åkerman
DIMENSIONERA
7,41 MB
FILNAMN
Medveten kommunikation : medveten kommunikation är en respons du får!.pdf
ISBN
3306890213836

BESKRIVNING

Medveten kommunikation är den respons du får. 11 tips för mer medveten kommunikation. Inspiration, insikt och verktyg i fickformat.Ordet kommunikation stammar från latinets communicare som handlar om ”att göra tillsammans”. De dagar du inte sagt något på hela dagen kanske du kommunicerat mer än någonsin, har du tänkt på det? Från att du stiger upp på morgonen till att du möter John Blund på kvällen kommunicerar du. Kanske utan att du ens har sagt ett enda ord. Kanske utan att du har varit medveten om vilka signaler och budskap du sänt. Kanske i förhoppningen om att det du tänkt och känt har blivit tydligt för din omgivning. Eller att du har kunnat dölja vissa saker som sin- nestillstånd och förutfattade meningar för motparten. Alla människor kommunicerar - medvetet och omedvetet genom att bara finnas till.Detta lilla häfte vill ge dig ytterligare idéer och möjligheter till reflektion för att bli en ännu bättre kommunikatör. Att sända för att nå ut är mångas uppgift, att kommunicera för att nå in är din!10 TIPS är en serie häften i fickformat som vill inspirera dig och få dig att reflektera. För att utveckla dig själv, din service, ditt ledarskap och den verksamhet du företräder.Kenth Åkerman är talare, ledarskapsexpert och mental coach.

Icke-verbal kommunikation är därför en viktig faktor som man inte får glömma bort när man kommunicerar. Övertygande kommunikation - det är inte tanken som räknas En inspirerande föreläsning med många användbara verktyg. Under föreläsningen kommer du att bli medveten om hur svårt det är att påverka människors beteenden och hur viktig en medveten och övertygande kommunikation är i dessa sammanhang. min praktik, desto mer medveten har jag blivit om dess relevans.

Jag tycker att det är ett intressant Feedback är en gåva. Det är en återkoppling vi ger till någon annan i syfte att bidra till dennes utveckling och växande.

RELATERADE BÖKOR