Kränkning, diskriminering eller bara skitprat? : vägledning för chefer och skyddsombud

Kränkning, diskriminering eller bara skitprat? : vägledning för chefer och skyddsombud - Georg Frick, Sofia Norberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick, Sofia Norberg
DIMENSIONERA
3,45 MB
FILNAMN
Kränkning, diskriminering eller bara skitprat? : vägledning för chefer och skyddsombud.pdf
ISBN
8071121221986

BESKRIVNING

Kränkningar kan uppstå i många situationer. Exempelvis att läraren kränker elever, att omsorgspersonal kränker vårdtagare eller att vi blir kränkta på olika sociala medier.I arbetslivet upplever många chefer och skyddsombud att det är svårt att dra gränsen mellan kränkning och arbetsledning. Vågar chefer agera som en tydlig arbetsgivare eller leder det till kränkande behandling? Hur ska skyddsombudet agera i dessa frågor? När är det frågan om en psykologisk kränkning och en systematisk arbetsrättslig kränkning? Vad finns det för skillnader och likheter mellan kräkning utifrån arbetsmiljölagstiftningen, och trakasserier utifrån diskrimineringslagstiftningen? Eller är det bara skitprat på arbetsplatsen?Detta är en enkel och konkret vägledning för chefer och skyddsombud. Den innehåller beskrivningar av olika dilemman och case, gällande lagstiftning och rättsfall. Boken innehåller även checklistor för chefer och skyddsombud.Författare är Georg Frick och Sofia Norberg.Georg Frick är specialist på praktisk arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lönesättning och medarbetarsamtal. Bland annat Arbetsrätt - handbok för chefer, Lönesamtal - handbok för chefer, Medarbetarsamtal - handbok för chefer.Sofia Norberg är civilingenjören som blev chefsutvecklare i egen regi. Hon har mångårig erfarenhet av utbildning och rådgivning till chefer och ledare på alla nivåer. Sofia är verksam inom både näringslivet och den offentliga sektorn. Hon har bland annat skrivit böckerna Våga Chefa och Medarbetarsamtal - handbok för chefer.

Frick, Georg ... Alltid i mitt hjärta/Under bar himmel/Ingen återvändo pdf download (Miranda Lee) ... en faktabok för barn och vuxna ebok - Lars Olov Karlsson .pdf.

Kränkning, diskriminering eller bara skitprat? Vä g l e d n i n g f ö r c h e f e r och skyddsombud. Frick Publishing, 2015 Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom diskriminering Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR