Studiematerial för Juridisk introduktionskurs

Studiematerial för Juridisk introduktionskurs - Mia Carlsson, Rolf Höök | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Carlsson, Rolf Höök
DIMENSIONERA
8,46 MB
FILNAMN
Studiematerial för Juridisk introduktionskurs.pdf
ISBN
4753408269484

BESKRIVNING

STUDIEMATERIAL FÖR JURIDISK INTRODUKTIONSKURS är avsedd att användas vid de inledande studierna i juridik.Målsättningen är att göra det möjligt för studenten att påbörja den juridiska metodträningen och hanteringen av rättskällorna samt att ge en första övning i juridisk analys och kritisk reflektion.Genom att arbeta med materialet förväntas studenten skaffa sig en grundläggande förståelse för rättssystemets olika delar, rättstillämpningen och rättens funktion i samhället.I syfte att spegla skilda delar av rättssystemet har vissa rättsområden valts ut för den juridiska metodinlärningen. Utöver problembaserade frågor behandlas inom varje område ett antal rättsfall med anknytande instuderingsfrågor. Frågorna omfattar grundläggande rättsanalys, rättens olika beståndsdelar, perspektiv på rätten, m.m. Dessutom innehåller materialet gruppövningar och visst annat rättskällematerial.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Studiematerial för Juridisk introduktionskurs - Detta material är avsett att användas vid ett inledande studium av juridik.

Studieavgiften för Internetbaserad juridisk introduktionskurs är 32 500 SEK. Campus Helsingborg.

RELATERADE BÖKOR