Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning

Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning - Robert Hjalmarsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Hjalmarsson
DIMENSIONERA
11,25 MB
FILNAMN
Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning.pdf
ISBN
4492997447778

BESKRIVNING

Den här boken handlar om hur vi kan lämna det egoistiska synsättet och istället ta till oss ett andligt kärleksperspektiv. Detta får vittgående, positiva konsekvenser på både det personliga och det globala planet.Genom ett antal inspirerande betraktelser låter Robert Hjalmarsson, en nationalekonom som tänkt om, läsaren följa med på en andlig upptäcktsfärd. Han ger dig inte alltid färdiga lösningar men presenterar nya sätt att se på din ekonomi, jordens resurser och mänsklighetens utveckling. Förhoppningsvis kan detta perspektiv bidra till att vi hittar fram till en sund och balanserad ekonomi, där pengarna flödar i samklang med den andliga energin och där vi inte längre förbrukar jordens resurser på ett för miljön ohållbart sätt.Om författaren:Robert Hjalmarsson är nationalekonom och har tidigare arbetat som lärare i ekologisk ekonomi. Idag ägnar han sig bland annat åt att hålla kurser i andlig och personlig utveckling tillsammans med sin hustru.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Om pengaflöde och andlig energi - en väg till självförsörjning. Föredrag på Två Världar den 26/3 2008.

Stockholm på väg : Samfundet S:t Eriks årsbok 2013. Dixie 3 - Sanningen om ... Här har vi samlat alla böcker vi har inom psykologi.

RELATERADE BÖKOR