Utvecklingssamtal : en handbok för chefer

Utvecklingssamtal : en handbok för chefer - Gunilla Ek | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Ek
DIMENSIONERA
9,54 MB
FILNAMN
Utvecklingssamtal : en handbok för chefer.pdf
ISBN
9149297779916

BESKRIVNING

Det här är en praktisk handbok i hur du håller utvecklingssamtal med dina medarbetare. Du får enkla mallar att följa och ett helt smörgåsbord med verktyg, frågor och tips, där du väljer det just du behöver i din verksamhet.Bokens fokus ligger på utvecklingssamtalet. Du får också tips om hur du bedömer medarbetarnas kompetens, hur du genomför krissamtal, och hur du följer upp arbetet under året.Om författarenFörfattaren Gunilla Ek har arbetat med personalfrågor i närmare 30 år som HR-chef, konsult och chefscoach.Recensioner"Detta är en föredömligt kortfattad handledning och inspirationskälla, avsedd för chefer som ska hålla i en serie utvecklingssamtal med anställda. /…/ Här har ändå inte missats något väsentligt, allt av vikt finns med. /…/ Såväl språkstil som budskap är lätt att ta till sig. En ovan chef får en bra introduktion och en mer erfaren samtalsledare får en checklista på att han är på rätt spår."- Lena Löfgren Bjerner, BTJ-häftet nr 16/2016"En av de bästa delarna i ett ledarskap är att se sina anställda utvecklas och må bra. Den känslan är värd allt. Den här lilla boken har verktygen som kommer göra din resa mot den där känslan väldigt mycket enklare."- Jan Malmberg, Sveriges Byggindustrier"Värt att läsa både för medarbetare och arbetsgivare."- Zizi Krantz, Affärschef Samtrafiken AB"Gunilla Ek har i denna handbok på ett utmärkt enkelt och lättfattligt sätt förklarat syftet och meningen med utvecklingssamtal."- Jan Jaldeland, företagsrådgivare---Det här är en bok för dig som är intresserad av utvecklingssamtal, medarbetarsamtal, kompetens, kompetensbedömning, återkoppling, feedback, svåra samtal, krissamtal och lönesamtal. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.

Här presenteras ett antal samtalsverktyg samt färdigheter för tänkbara problemområden: uppsägningar och omplaceringar, kritik, misstankar om missbruk, personliga problem, mobbning m.m. Även om hur man genomför och följer upp utvecklingssamtal. "En bra-att-ha-bok för både chefer och anställda som vill försöka göra något vettigt av utvecklingssamtalen".

Använd dina erfarenheter från tiden ... Närmaste chef är ansvarig för att intro- ...

RELATERADE BÖKOR