Årsredovisning i koncerner

Årsredovisning i koncerner - Rune Lönnqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rune Lönnqvist
DIMENSIONERA
3,8 MB
FILNAMN
Årsredovisning i koncerner.pdf
ISBN
4898118890829

BESKRIVNING

I takt med att företag bolagiseras, sammanslås och fusionerar, kommer allt mer av den ekonomiska informationen från näringslivet i form av koncernrapporter. Aktieägare, anställda och andra intressenter behöver därför kunna läsa och analysera årsredovisningar från koncerner.Boken ger en översikt kring koncernbegreppet och principerna för koncernredovisning samt mer fördjupade studier av speciella problemområden. De metoder för koncernredovisning som behandlas är förvärvsmetoden med exempel från normala företagsförvärv samt kapitalandels- och klyvningsmetoden med exempel från intresseföretag. Boken innehåller drygt 60 övningar med fullständiga lösningar.Alla texter och övningar är anpassade till aktuella standards från IASB (2011) samt aktuella bestämmelser i årsredovisningslagen och aktiebolagslagen. Sjätte upplagan är anpassad till de nya reglerna i IFRS 10, 11 och 12 och i ett nyskrivet kapitel beskrivs svårigheterna vid räkenskapsanalys av moderbolag och dotterbolag. Vidare behandlas speciella problem vid räkenskapsanalys av koncernredovisningen.Boken är avsedd att användas vid ekonomikurser på högskolenivå och förutsätter grundläggande kunskap om redovisning i aktiebolag.  Samarbete med Visma Spcs Vet du att Studentlitteratur samarbetar med Visma Spcs? Detta innebär att studenter som använder Årsredovisning i koncerner får gratis tillgång till följande marknadsledande ekonomiprogram. På så sätt kan du på egen hand använda dina kunskaper i praktiken. Till denna bok rekommenderar vi dig att använda följande program: Visma Administration Visma Avendo eEkonomi Visma Bokslut Visma KoncernHämta programmen här. Dessa program fungerar för Windows. Visma Avendo eEkonomi passar både PC och Mac. Din utbildningskod för Visma Avendo eEkonomi är hjsc2.Lärosäten som vill utbilda i programmet behöver teckna en utbildningslicens. www.vismaspcs.se

1 § lagen (1995:1559) om årsredovisning i kreditinstitut och värdepappersbolag eller 1 kap. 1 § lagen (1995:1560) om årsredovisning i försäkringsföretag, eller - koncerner som uppfyller mer än ett av följande villkor: Årsredovisning i aktiebolag och koncerner : Författare: Rune Lönnqvist: Releasedatum: 2011-04-27 : Upplaga: Serie: Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.

| Adlibris Det avgörande för vilka redovisningsnormer som skall tillämpas av ett företag är företagets allmänna intresse, kraven på ett företags redovisning ökar med ett ökat allmänt intresse. Årsredovisning i koncerner Rune Lönnqvist (Häftad) Tipsa en vän 398 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR