Lathund : att hantera misskötsel

Lathund : att hantera misskötsel - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
9,78 MB
FILNAMN
Lathund : att hantera misskötsel.pdf
ISBN
6632736208457

BESKRIVNING

Lathunden är en översiktlig, kortfattad och sammanfattande beskrivning av hur arbetsgivaren arbetsrättsligt bör agera då en arbetstagare missköter sitt arbete. Varje misskötselsituation är unik, därför ska alltid juridisk expertis rådfrågas i dessa sammanhang. För att kunna hantera misskötsel i anställningen måste det först tydliggöras vad det innebär att sköta sin anställning. Det är först när det uppstår avvikelse från det "normalt" förväntade som det arbetsrättsligt är att betrakta som misskötsel. Anställningsavtalet innehåller bland annat "dolda klausuler" som följer av gällande rättspraxis.

... När en utskrift står i läge "Active" har man möjlighet att göra grundinställningar för tjänsten. Vad får du som deltagare lära dig under utbildningen "Att hantera misskötsel?".

| Adlibris Lathund : att hantera misskötsel Författar-presentation: Georg Frick: Övrigt. Finns i lager, 152 kr.

RELATERADE BÖKOR