Ny som chef

Ny som chef - Karl-Johan Vibits, Martin Eberhard | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karl-Johan Vibits, Martin Eberhard
DIMENSIONERA
5,36 MB
FILNAMN
Ny som chef.pdf
ISBN
7515475519044

BESKRIVNING

En klokbok för nya eller blivande chefer, som på ett rakt sätt ger möjliga lösningar på många av de problem som en chef möter i sitt dagliga arbete. Praktiskt ledarskap i vardagen är ett hantverk som är både enkelt och mycket komplicerat. Det är en skön blandning av detaljer och stora linjer som det kan vara svårt att få rätsida på. Med denna bok vill författarna hjälpa nya eller blivande chefer att komma igång. Den kan läsas som en praktisk introduktion till det nya livet som chef och som en inspiration till ytterligare fördjupning i de teman som varje chef känner är mest angelägna. Boken vänder sig även till chefer som går in i en ny ledarroll. Ny Som Chef har tidigare getts ut i Danmark, där den blivit mycket uppskattad. Boken bygger dels på författarnas egna upplevelser och tankar om chefskap, dels på intervjuer med tjugo nya chefer från olika privata och offentliga verksamheter. Chefernas reflexioner och erfarenheter framgår av de många citat som ingår i boken. Bokens utgångspunkt är att det oberoende av verksamhet finns en gemensam kärna av mycket praktiskt betonade arbetsuppgifter och utmaningar för alla chefer. Den vill väcka igenkännandets glädje hos nya chefer, ge upplevelsen av att inte vara ensam med nybörjarproblemen samt inspiration och stöd vid de många överväganden som en chef har att göra. Först och främst är dock boken ett praktiskt hjälpverktyg i en ny chefs jäktade vardag, med många kloka råd. Karl-Johan Vibits har många års erfarenhet från finanssektorn och konsultbranschen. Som konsult i snart 20 år har han arbetat med utveckling av chefer, såväl nya som erfarna, såväl i privat som i offentlig verksamhet, under de senaste 13 åren som ägare och chef för konsultfirman Vibits Ledelse. Martin Eberhard har under 10 år arbetat som rådgivare i konsultbolaget PLS RAMBØLL Management, där han sedan några år tillbaka har fått många praktiska erfarenheter som ny chef. ”Snusförnuft, goda råd och checklistor” Berlingske Tidende ”En inspirerande bok!” Civiløkonomerne ”Ett utmärkt val för den läsare som är ute efter kloka råd om hur bäst navigera i chef-farvattnet” Lederne

Ny som chef. Tips för dig som är ny som chef: 1. Ny som chef är vår Chefsutbildning för dig som antingen nyligen blivit eller snart ska bli chef eller VD.

Men att vara ny som chef är något annat. Det här är en kurs för dig som är ny i din roll som chef eller på väg in i ditt första chefsuppdrag. Ny som chef - Ny som ledare . Få bästa starten på din nya uppgift som ledare.

RELATERADE BÖKOR