Allt du behöver veta om design management

Allt du behöver veta om design management - Kenneth Österlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenneth Österlin
DIMENSIONERA
3,2 MB
FILNAMN
Allt du behöver veta om design management.pdf
ISBN
6020690315187

BESKRIVNING

Utvecklingen av design har mer och mer gått från utformning av enstaka miljöer, produkter och media till utformning av hela system – av hela verksamhetens kontaktyta med omvärlden. Den här boken handlar om just detta, det vill säga om design management. Om att lägga upp strategin, utforma och leda designarbetet för hur affärsmålen kan förverkligas i den konkreta utformningen.Du blir inte designer av att läsa boken, men får en orientering i design management och en verktygslåda för att medvetet kunna styra designarbetet i din roll som beställare, beslutsfattare eller medarbetare. ”En mycket bra bok för praktiker – som också kan fungera som introduktion för studenter på grundläggande nivå. Behandlar designens betydelse utifrån ett företagsekonomiskt perspektiv där både strategi, ledning och marknadsföringsperspektiv tas upp på ett lättfattligt och överskådligt sätt.”Ulla Johansson, professor i Design Management Business & Design Lab, Göteborgs Universitet”I en värld av hårdnande konkurrens måste alla delar i en verksamhet samverka till en tydlig helhet. Det kräver organiserat designarbete på vägen mot uppsatta mål. Boken är en genomgång av de många begreppen och faserna i processen, plus några intressanta inblickar och goda råd.”Sven-Olof Bodenfors, vd Forsman & Bodenfors Case ABUr bokens innehåll:- Varför design management?- Hur koppla design till affärsmålen?- Profilering och varumärket- Kanaler för budskapet- Kundresan- Hur organisera och styra designarbetet?- Designprocessen i olika branscher- Intern designavdelning eller externa konsulter?- Vad levererar designern?- Är design en kostnad?- Uppföljning för en långsiktig investering

Redaktionen 2019-08-13. 4,5/5 - 21 röster ...

Guide till Continuous Performance Management. Allt du behöver veta om den senaste trenden inom HR - Continuous Performance Management. Allt om författaren Kenneth Österlin.

RELATERADE BÖKOR