Regler i en ny reklamvärld

Regler i en ny reklamvärld - Shideh Goodarzi, Sven Olsson, Olivia Otterstedt, Marcus Rönne, Jakob Rönnerbäck, Joakim Sunding | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Shideh Goodarzi, Sven Olsson, Olivia Otterstedt, Marcus Rönne, Jakob Rönnerbäck, Joakim Sunding
DIMENSIONERA
7,23 MB
FILNAMN
Regler i en ny reklamvärld.pdf
ISBN
7185491804133

BESKRIVNING

Marknadsrätten är ett område i förändring – globaliseringen, EU-samarbetet och inte minst internets framväxt påverkar allt mer. Lagar och marknadsetiska regler kring reklam är ett allt viktigare rättsområde som är under ständig utveckling. Ett exempel är hur reklambudskap får se ut på sociala medier. I boken analyserar författarna skilda aspekter, som den grundläggande yttrandefriheten i förhållande till reklambudskap, reklamidentifiering och den anknytande frågan om medverkansansvar samt miljöpåståenden och diskriminerande reklam.Boken är ett samarbete mellan Institutet för Immaterial-, Marknadsförings- och Konkurrensrätt och Reklamombudsmannen för att belysa och analysera rättsutvecklingen genom lagstiftning, praxis och beslut. Bokens skilda kapitel är bearbetade examensarbeten författade av tidigare studenter vid Juridiska fakulteten, Uppsala universitet. Inledningen är skriven av Gunilla Welander som är jurist på Reklamombudsmannen. Boken vänder sig i första hand till verksamma jurister inom det marknadsrättsliga området men även till personer verksamma inom reklam- och mediebranschen.Sven Olsson; Marknadsföring och yttrandefrihet i sociala medierOlivia Otterstedt; Native Advertising ­– kameleonten i det nya reklamlandskapetShideh Goodarzi; Reklamidentifiering i sociala medierJoakim Sunding; Medverkansansvar för reklamidentifieringJakob Rönnerbäck; Miljöpåståenden i marknadsföringMarcus Rönne; Könsdiskriminerande reklam

Boken Regler i en ny reklamvärld belyser och analyserar rättsutvecklingen på reklamområdet genom lagstiftning, praxis och beslut. Regler i en ny reklamvärld : Författare: Goodarzi Shideh, Olsson Sven, Otterstedt Olivia, Rönne Marcus, Rönnerbäck Jakob, Sunding Joakim: Titel: ... EU-samarbetet och inte minst internets framväxt påverkar allt mer.

Lagar och marknadsetiska regler kring reklam är ett allt viktigare rättsområde som är under ständig utveckling. Ett exempel är hur reklambudskap får se ut på sociala medier. Pris: 299 kr.

RELATERADE BÖKOR