Redovisningsteori - policy och praxis

Redovisningsteori - policy och praxis - Kristina Artsberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Artsberg
DIMENSIONERA
7,60 MB
FILNAMN
Redovisningsteori - policy och praxis.pdf
ISBN
7132135216082

BESKRIVNING

Bokens syfte är att fördjupa läsarens kunskaper om etablerade normer och synsätt inom redovisning. Men författaren vill även få läsaren att diskutera mer principiellt och argumentera för olika lösningar och ståndpunkter. Boken utgår delvis från ett traditionellt upplägg där olika redovisningsposter och transaktioner diskuteras var för sig. Men där slutar det traditionella upplägget eftersom varje post diskuteras utifrån tre frågor: - Bör-frågan: Hur bör man enligt olika normativa perspektiv redovisa? - Är-frågan: Vilken är den etablerade policyn och hur ser praxis ut? - Varför-frågan: Varför har man valt den lösning man har valt?

[Kristina Artsberg] Home. WorldCat Home About WorldCat Help.

Kapitel III - Riktlinjer för god praxis. Praxis för vad som i det här avseendet normalt kan anses utgöra ökade levnadskostnader är utomordentligt restriktiv.

RELATERADE BÖKOR