Dansa efter egen pipa : om verkligheten i en hård bransch

Dansa efter egen pipa : om verkligheten i en hård bransch - Johanna M. Dansdotter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna M. Dansdotter
DIMENSIONERA
7,24 MB
FILNAMN
Dansa efter egen pipa : om verkligheten i en hård bransch.pdf
ISBN
1612723117563

BESKRIVNING

En bok för enmansföretagare verksamma inom kulturella nischer. Det är en innehållsrik och vägledande bok för dig som funderar på att starta eget inom ett konstnärligt område, för dig som redan driver eget företag i en kulturell nisch, och för dig som är nyfiken på hur det är att vara sin egen i en tuff bransch.

[4] Det är inte vi laglydiga som ska anpassa oss efter ett samhälle som spårat ur. Det är inte vi som ska förändra våra liv för att passa in i mångkriminalitet, otrygghet och medeltida religiös fundamentalism och märkliga föreställningar om heder.

Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Dansa efter egen pipa : om verkligheten i en hård bransch av Johanna M Dansdotter på Bokus.com. Pris: 219 kr.

RELATERADE BÖKOR