Relatörerna : att skapa framgångsrik försäljning

Relatörerna : att skapa framgångsrik försäljning - Martin Strömqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Strömqvist
DIMENSIONERA
3,77 MB
FILNAMN
Relatörerna : att skapa framgångsrik försäljning.pdf
ISBN
3996165121998

BESKRIVNING

Vad är nyckeln till framgångsrik försäljning? Svaret är ofta fokus på retoriska tekniker. Att argumentera för nyttan av en produkt eller tjänst tills någon är villig att betala för den, när det i praktiken handlar om mycket mer än bara övertalning. Försäljning handlar om att skapa relationer och använda sin kreativitet.   Boken Relatörerna djupdyker i relationsbyggande och kreativtet som de avgörande faktorerna bakom framgångsrik försäljning och ger dig ett helt nytt perspektiv på försäljning. Du lär dig att skapa varaktiga relationer till dina kunder, utveckla din kreativitet och hur försäljningsframgångar skapas utifrån dessa.         Martin Strömqvist är Vice VD och en av grundarna till Universum, det globalt ledande företaget inom employer branding. Med Martins syn på försäljning har Universum utvecklats från en start-up till ett bolag med över trehundra anställda och verksamhet på fyra kontinenter. Med Relatörerna vill Strömqvist förändra synen på försäljning och skapa fler relatörer.    

Nu ska vi titta på några exempel på mål man kan sätta upp inom exempelvis ... Vilka företag kommer att bli mest framgångsrika? Hur mycket kan man hjälpa de potentiella kunderna? Den offentliga sektorn är stor, så hur börjar man? Vilka är de vanligaste problemen inom offentlig sektor som ni som leverantör måste känna till för att skapa en framgångsrik försäljning? Och mycket mer... Försäljning handlar om förtroende. Vi gör affärer med dem vi tycker om och dem vi litar på.

En av de svåraste och viktigaste uppgifterna en företagsledare står inför när denne försöker göra sitt företag framgångsrikt är att få sina medarbetare att engagera sig i företaget. Gå med för att skapa kontakt. Universum.

RELATERADE BÖKOR