GALPU Personal och Lönehanbok 2019

GALPU Personal och Lönehanbok 2019 - Gerhard Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gerhard Andersson
DIMENSIONERA
11,31 MB
FILNAMN
GALPU Personal och Lönehanbok 2019.pdf
ISBN
7387280820441

BESKRIVNING

Att hitta litteratur om personal- och lönehantering är förvånansvärt svårt. Jag har i många år arbetat med dessa frågor och även hållit kurser inom området, men att hitta rätt kursmaterial har inte varit lätt. De flesta böcker är så faktabaserade, att man sällan får den enkla förklaringen och ofta är de med sina ibland 400 sidor dessutom för tjocka. En sådan bok blir ur min synvinkel ingen bra nybörjarbok. Eftersom jag ser detta som ett problem, har jag beslutat mig för att skriva en bok så som jag själv vill ha den.

Gerhard Andersson har under 40 år arbetat med ämnet lön och personal. Författaren har under sina år undervisat och haft kurser inom hela landet, men att finna rätt kurslitteratur har alltid varit svårt. Bildning och demokrati : nya vägar i det svenska folkbildningslandskapet bok - Erling Bjurström .pdf.

Gratis årsredovisning. Här har vi samlat alla e-böcker inom juridik. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan.

RELATERADE BÖKOR