Svensk avtalsrätt

Svensk avtalsrätt - Stefan Zetterström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Zetterström
DIMENSIONERA
12,74 MB
FILNAMN
Svensk avtalsrätt.pdf
ISBN
4857852733337

BESKRIVNING

Svensk avtalsrätt är en lärobok främst avsedd för grundutbildningar i avtalsrätt, såväl inom högskolan som i privat regi. Boken kan dessutom med fördel användas av praktiker som vill få en strukturerad redogörelse för den allmänna avtalsrätten och dess närliggande frågor.Bokens innehåll ger en bred inblick i den allmänna avtalsrätten, med praktiska exempel och hänvisningar till rättsfall. Läsaren får god kännedom om hur avtal kommer till stånd i olika sammanhang dels enligt avtalslagens regler, dels enligt regler utanför avtalslagens område. Avtal sluts för olika ändamål, och detta har beaktats av författaren. Boken innehåller dessutom redogörelser för olika mellanmanssituationer samt avtals och andra rättshandlingars ogiltighet. Andra delar som läsaren får bekanta sig med är principer och metoder för avtalstolkning och ett avsnitt om avtalsbrott.

Avtalsrätt; 0-9. 360 ... Svensk avtalsrätt är en lärobok främst avsedd för grundutbildningar i avtalsrätt, såväl inom högskolan som i privat regi.

360 ... Svensk avtalsrätt är en lärobok främst avsedd för grundutbildningar i avtalsrätt, såväl inom högskolan som i privat regi. Boken kan dessutom med fördel användas av praktiker som vill få en strukturerad redogörelse för den allmänna avtalsrätten och dess närliggande frågor. Avtalsrätt?I innehåller tillsammans med Avtalsrätt?II (sjätte upplagan 2010) en framställning över svensk avtalsrätt med nordiska och andra internationella utblickar.

RELATERADE BÖKOR