Vad är rättsvetenskap?

Vad är rättsvetenskap? - Claes Sandgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claes Sandgren
DIMENSIONERA
10,50 MB
FILNAMN
Vad är rättsvetenskap?.pdf
ISBN
5249435937102

BESKRIVNING

Denna bok handlar om rättsvetenskapens metod och teori. Den har syftet att klargöra förutsättningarna för rättsvetenskapen och dess bedrivande och att bidra till att rättsvetenskapen ska kunna utvecklas på ett framgångsrikt sätt.I boken behandlas:- Rättsvetenskapens särdrag såsom vetenskap- Rättsvetenskap och empiri- Teoribildning inom rättsvetenskapen- Att mäta rättsvetenskaplig forskning- Rättsvetenskapliga doktorsavhandlingar- Att söka anslag för rättsvetenskaplig forskning- Rättsvetenskapens samhällsnytta- Rättsvetenskapens avnämare- Rättsvetenskaplig publicering- Hänvisningar inom rättsvetenskapenClaes Sandgren är innehavare av Torsten och Ragnar Söderbergs professur i rättsvetenskap vid Stockholms universitet och f.d. dekanus för juridiska fakulteten vid universitetet.

dekanus för juridiska fakulteten vid universitetet. Rättsvetenskapliga programmet, Handelshögskolan vid Karlstads universitet, är en modern juridikutbildning för dig som vill arbeta inom privat eller offentliga sektor. ...

Dessa ursprungliga källmaterial har utökats och tolkas Vad är statsvetenskap? är en introduktion till det vetenskapliga studiet av politik. I centrum står statsvetenskapens grundläggande frågor och svar, liksom möjligheten att nå vetenskaplig kunskap om politik.

RELATERADE BÖKOR