Rör om i HR-grytan : infallsvinklar som utmanar - förändra svenskt näringsliv

Rör om i HR-grytan : infallsvinklar som utmanar - förändra svenskt näringsliv - Kjell Lindström, Magnus Dalsvall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kjell Lindström, Magnus Dalsvall
DIMENSIONERA
3,11 MB
FILNAMN
Rör om i HR-grytan : infallsvinklar som utmanar - förändra svenskt näringsliv.pdf
ISBN
1370277296738

BESKRIVNING

Går personalarbetet mot en ny vår? Dagens organisationer har fastnat i regler, rutiner och kontroll. Den överlastade chefsrollen gör att intresset för att bli chef har minskat avsevärt. Samtidigt ser vi en trend mot "mjuka" frågor som tillit och arbetstrivsel. Relationer, nätverk och kommunikation blir allt viktigare för företag/organisationer. Här har HR ett gyllene tillfälle. I Rör om i HR-grytan har vi samlat ett antal fristående, tankeväckande och provocerande artiklar ur olika synvinklar. Syftet är att få igång tankar om hur framtidens personalarbete kan utformas. Varje kapitel avslutas därför med ett antal frågeställningar. Boken kan med fördel användas som diskussionsunderlag för din personal/HR-funktion, i ditt nätverk eller på utbildningar och kurser. "Att förändringens vindar viner ute i organisationsvärlden är inget nytt, men hänger HR-frågorna med i tillräcklig fart? Kjell och Magnus sätter fingret på en rad viktiga infallsvinklar som behöver diskuteras för att skapa hållbara förändringar i svenskt arbetsliv. Boken ger förutom tankar också inspiration till att hänga med i fartvinden!" -Marie Hallander-Larsson, Personaldirektör. Tidigare ordförande i Sveriges HR-förening. Erhöll priset som "Årets HR-chef" 2009. Författarna Magnus Dalsvall (HR-Akuten) och Kjell Lindström (Noden) har kallats "De trendkänsliga pionjärerna inom HR-områdets nya tankeekologi i Sverige". För sina insatser för svenskt personalarbete har Magnus fått utmärkelsen "Årets HR-visionär" 2008, och Kjell tilldelades "Magnus Söderström priset" 2013. Tillsammans har de bl.a. skrivit böckerna Bortom tankefällan och Äkta Organisation.

För tillfället har vi samlat 3 böcker från Kjell Lindström i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan: Den "sanna" organisationen : kyrkan framtid i en vilsen värld; Den nakna ledningsgruppen; Rör om i HR-grytan : infallsvinklar som utmanar - förändra svenskt ... Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Information från förlaget . Rör om i HR-grytan : infallsvinklar som utmanar - förändra svenskt näringsliv Av Kjell Lindström, Magnus Dalsvall.

RELATERADE BÖKOR