Likabehandling och skydd mot diskriminering i arbetslivet

Likabehandling och skydd mot diskriminering i arbetslivet - Tommy Iseskog | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Iseskog
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Likabehandling och skydd mot diskriminering i arbetslivet.pdf
ISBN
7882500882860

BESKRIVNING

Från och med den 1 januari 2017 gäller nya och skärpta krav på aktiva åtgärder för likabehandling och avseende lönekartläggning. I denna bok behandlas regelverket kring likabehandling och skyddet mot diskriminering i arbetslivet i de olika lagarna. Härutöver beskrivs och kommenteras aktuell rättspraxis på ett utförligt sätt, vilket gör att boken lämpar sig som såväl handbok som lärobok.En sammanhållen diskrimineringslag gäller från och med den 1 januari 2009. Denna lag ersatte ett antal tidigare gällande lagar, nämligen jämställdhetslagen och de s.k. diskrimineringslagarna. Härutöver finns specialregler till skydd mot diskriminering i arbetslivet beträffande föräldralediga, tidsbegränsat anställda, deltidsarbetande och arbetstagare med soldatanställning.

Skickas idag. Köp boken Skydd mot diskriminering i arbetslivet av Tommy Iseskog (ISBN 9789198085525) hos Adlibris.

Icke-diskriminering och likabehandling för offentliga organisationer och ESF-projekt. Diploma Utbildning. Ett starkare skydd mot diskriminering Prop.

RELATERADE BÖKOR