Rätten i samhället

Rätten i samhället - Thomas Mathiesen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Mathiesen
DIMENSIONERA
9,40 MB
FILNAMN
Rätten i samhället.pdf
ISBN
6224045666731

BESKRIVNING

I Rätten i samhället ger Thomas Mathiesen en lättillgänglig och spännande introduktion i grundläggande rättssociologiska frågeställningar. Vilka verkningar har rätten i samhället? Hur påverkas rätten av och samverkar med andra samhällsförhållanden? Vidare behandlar han några centrala rättssociologiska debatter. Kan man främja sin sak genom att använda rätten som verktyg? Är det möjligt att åstadkomma samhällsförändring genom lagstiftning? Framställningen illustreras genom rikliga redogörelser för forskning och litteratur på området.Boken är i första hand avsedd som en lärobok för dem som genomgår jurist- eller samhällsvetenskaplig utbildning vid universitet och högskolor. Det är även en bok för alla som överhuvudtaget är intresserade av samhällsfrågor.

Du lär dig juridiska termer så att du kan uttrycka dig och tolka juridisk text. Du får också bekanta dig med den internationella rätten, främst EU-rätten, som påverkar vårt samhälle. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom rätten och samhället Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Vilka verkningar har rätten i samhället? Hur påverkas rätten av och samverkar med andra samhällsförhållanden? Vidare behandlar han några centrala rättssociologiska debatter. RÄSN11, Rätten, samhället och korruption, 7,5 högskolepoäng. Kursen ges på engelska.

RELATERADE BÖKOR