Konsten att få andra att prestera : praktisk handbok i coachande ledarskap

Konsten att få andra att prestera : praktisk handbok i coachande ledarskap - Kenth Åkerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenth Åkerman
DIMENSIONERA
5,44 MB
FILNAMN
Konsten att få andra att prestera : praktisk handbok i coachande ledarskap.pdf
ISBN
3470929278433

BESKRIVNING

En praktisk handbok i coachande ledarskap - hur du får andra att prestera bättre. Boken ger dig grunderna i framgångsrik coachning och hur du får mer självgående medarbetare som är delaktiga i framgången. Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges.Du får bl a 26 coachverktyg, 15 fristående kapitelfrågor för din reflektion, mer än 50 exempel på användbara coachfrågor."Konsten att prestera ger inspiration till enkla verktyg i min vardag som jag direkt kan använda. Ett litet uppslagsverk för mig som chef." Pia Bernåker, kontorschef SEB"Boken är som färskpressad juice. Inga tillsatser, inget onödigt. Du får näring i varje rad." Johannes Steinsson, entreprenör och coach"Det är en lättläst och lättförstålig tipsbok om coachning. Den väcker många tankar som får även mig som ledare och coach att växa. Boken är en bra sammanfattning av "värt att veta" om coachning och jag kommer att använda boken som ledstjärna i mitt ledarskap." Tarja Malvalehto, gruppchef Coor Service ManagementNågra delar ur boken: Framgångsrik coachning - Coachande förhållningssätt - Värderingar styr dig - Finn din ledarskapsram - Hur motivera andra - GROW-modellen - Mål och motivation - Sätt dubbelSMART mål - Olika sätt att coacha -Coachsamtalet - De viktiga frågorna - Tre olika feedbackmodeller - Framgångsloopen för bästa resultat med mera.

Hur skulle det vara om dina medarbetare tog mer ansvar, gjorde bättre resultat, blev mer delaktiga i verksamheten och med ännu bättre kvalitet? Vill du dessutom undvika energiläckage, onödigt extraarbete och medarbetare som inte gör det som borde göras. Varje häfte innehåller fakta, reflektioner, citat och övningar och ger dig olika verktyg för din framgång. Du får praktiska övningar, citat och fakta på ett enkelt och lättfattligt sätt.

Detta är ljudboken av den bästsäljande boken KONSTEN att få andra ATT PRESTERA. Hur skulle det vara om dina medarbetare tog mer ansvar, gjorde bättre resultat, blev mer ... KONSTEN att få andra ATT PRESTERA.

RELATERADE BÖKOR