Varumärkesanvändning

Varumärkesanvändning - Stojan Arnerstål | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stojan Arnerstål
DIMENSIONERA
6,74 MB
FILNAMN
Varumärkesanvändning.pdf
ISBN
3910228803185

BESKRIVNING

De varumärkesrättsliga bestämmelserna som reglerar vilken rätt som finns att använda och referera till annans varumärke är inte helt tydliga. I denna bok diskuteras och analyseras gränserna för tillåten och otillåten varumärkesanvändning i kommersiella sammanhang. Boken ger genom sin behandling av varumärkesrättens innehåll och gränser förslag på sätt att argumentera i intrångstvister. Frågorna som behandlas är: · varumärkesrättens intrångsförutsättningar vid fall av dubbel identitet och tillämpning av det utökade skyddet för kända varumärken· varumärkesanvändning vid marknadsföring av varor som är kompatibla med varumärkesinnehavarens varor· varumärkesanvändning vid marknadsföring av konsumerade varor · varumärkesanvändning i jämförande reklam. Varumärkesanvändning vänder sig till praktiserande jurister som vill fördjupa sig inom varumärkesrätt, men också till studenter som vill ha en ingång till frågeställningen. Stojan Arnerstål är docent i civilrätt vid Uppsala universitet. Han är verksam som forskare och som rådgivare i immaterialrättsliga och kontraktsrättsliga frågor.

Ansökan om detta skickar du till EU:s varumärkesmyndighet EUIPO. Kontroll av varumärkesanvändning. Den som väljer FSC-produkter måste kunna lita på att varumärket håller vad det lovar: att träinnehållet kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Svensk domsrätt har ansetts föreligga i mål om förbudstalan avseende varumärkesanvändning. Konsekvent varumärkesanvändning är viktigt. Det ökar sannolikheten att allmänheten känner igen just ditt varumärke.

RELATERADE BÖKOR