Nova : Verktyg och metoder för normkreativ innovation

Nova : Verktyg och metoder för normkreativ innovation Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
4,6 MB
FILNAMN
Nova : Verktyg och metoder för normkreativ innovation.pdf
ISBN
5628534680019

BESKRIVNING

NOVA innehåller konkreta verktyg och handfasta metoder för alla som vill skapa nomkreativa lösningar - dvs lösningar som är inkluderande, tillgängliga och hållbara. Produkter, tjänster, miljöer och andra lösningar begränsar idag många människor för att de skapats utifrån en alltför snäv förståelse för deras verkliga situation och djupliggande behov. En anledning är att det ofta saknas kunskap om hur normer och värderingar påverkar resultatet av innovations- och utvecklingsarbete. Det här materialet stödjer utvecklare i att både analysera behov och att omsätta kunskapen i nytänkande och värdeskapande lösningar. Materialets fokus är på normer som diskriminerar, men egentligen är innehållet användbart i alla innovationssamanhang. All verklig innovation handlar om att utmana normer! Produkten är i form av en box om 52 kort.Författare är Mariana Alves, Karin Ehrnberger, Marcus Jahnke och Åsa Wikberg Nilsson.

213. Kompetensbaserad Rekrytering, Intervjuteknik Och Testning Malin ... Att fokusera på social hållbarhet och normkreativ innovation ingår därför i skapandet av nya Kiruna - en inkluderande stad.

Med NOVA ... Nova : Verktyg och metoder för normkreativ innovation häftad, 2016, Svenska, ISBN 9789187537431 NOVA innehåller konkreta verktyg och handfasta metoder för alla som vill skapa nomkreativa lösningar - dvs lösningar som är inkluderande, tillgängliga och hållbara. Normkreativ innovation bygger på normkritisk analys, och syftar till att utveckla nytänkande lösningar som fungerar bättre för alla. För att få fram handfasta metoder för normkreativa lösningar används verktyget NOVA. NOVA - VERKTYG OCH METODER FÖR NORMKREATIV INNOVATION.

RELATERADE BÖKOR